Pigmenfolt kezelése IPL megoldással: homogén, egyenletes, esztétikailag szebb, "fiatalosabb" bőrfelszín már az első IPL kezelés után is. Pigmentfolt eltávolítás, hajszálértágulat, seprűvénák IPL kezelése

IPL kezelés (villanófényes technika) működése

Az IPL kezelés nagy energiájú fény-impulzus kibocsátásával történik. A kezelésnél egy villanólámpa fényének széles spektrumát használjuk a szükséges hőenergia szelektív bevitelére. Az IPL kezelés alatt a páciens védőszemüveget visel és arcára hűtőzselé kerül a terápia alatt, valamint a gép termoelektromos hűtőrendszere is biztosítja a fájdalom-mentes eljárást, a vendég komfort érzetét. Egy kezelés időtartama 5-10 perc. Maradandó nyom, mellékhatás nem marad utána.

Egy teljes IPL kúra 5-6 kezelésből áll, melynek végén egy homogén, egyenletes, esztétikailag szebb, "fiatalosabb" bőrfelszínt kapunk, ami már az első IPL kezelés után szembetűnő. Fontos tudni, hogy napbarnított vagy szoláriumozott bőr esetén nem alkalmazható az eljárás.

Pigmentfoltok kezelése, eltüntetése

pigmentfolt kezeles ipl

Az arcon lévő barna foltok, napfény okozta öregségi foltok, pigmentfoltok kisebb értágulatok, rozáceák, vörösödések, IPL kezelés által eltüntethetők.

Értágulatok, seprűvénák, hajlszálerek eltüntetése

értágulatok kezelése

 

ÁRLISTA

Az árak alkalmanként, Ft-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák           
Érvényes: 2011 július 1 - től viszavonásig

 

Pigmentfolt kezelés, időskori barna foltok halványítása: 600.- / villantás

Hajszálér, seprűvénák kezelése: 600.- / villantás

Kisértágulatok az arcon: 600.- / villantás

Tűzfolt az arcon: 600.- / villantás

 

Bejelentkezés (pigmentfoltok kezelése, eltávolítása), további információ

Telefon: +36 30 830 25 21
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

telico  +36-30-830-2521

 

Együttműködő partnerünk
viranyos logo